Bewustwording

AlphaBeth Publicaties brengt waardevolle esoterische kennis opnieuw onder de aandacht. De verkenning van de ongekende mogelijkheden van je bewustzijn is een logische stap als je deze kennis ter harte neemt.

De bewustwording van je hart en je ziel (je Goddelijke essentie) is een innerlijke reis. Het is aan te bevelen om die reis niet in je eentje te doen. Er zijn diverse spirituele scholen en groepen die daarin faciliteren. Ga op zoek en je kan op je intu├»tie vertrouwen dat je hierin de juiste keuze maakt.

Als je veel affiniteit voelt met de boodschap van Liefde en de inzichten die in Oorsprong (of Origin) beschreven worden, is het wellicht een logische stap dat je een keer meedoet met een van de sessies die de AlphaBeth training organiseert. Alphabeth Publicaties is ontstaan vanuit de praktijk van de AlphaBeth training. De AlphaBeth training is een Bewustwordings-training waarmee je via je Adem kan ontspannen en de vrije ruimte in jezelf kan ervaren. Er worden regelmatig workshops georganiseerd met Mantra zingen. Voor meer informatie zie:  www.abtr.nl